Weboldalakat vásárolunk

Ennek kapcsán természetesen több megkeresést kapunk, mint amennyire eredetileg gondoltunk, de nem mondható el mindegyik megkeresésről, hogy az eladója felkészült, vagy az oldalát felkészítette az eladásra.

Az, hogy körülbelül mennyiért lehet eladni a weboldalt, sok tényezőtől függ. A tulajdonosok legtöbbször hasra ütve mondanak rá egy árat, ami azt az összeget tükrözi, amire éppen mondjuk szükségük van. Ez nyilván nem így működik, bár vannak esetek, amikor az érdekek még így is találkoznak.

Vannak viszont olyanok, akik kiszámolták, hogy eddig mennyibe került a weboldal fenntartása és azt az árat várják vissza cserébe. Sajnos ez sem a megfelelő módszer egy eladó weboldal árának meghatározására.

Minket első sorban az oldalban rejlő potenciál érdekel. Ha meglátjuk benne a fantáziát, akko szívesen áldozunk rá és van alapja a megegyezésnek.

Milyen szempontok alapján nézünk meg egy eladó weboldal ajánlatot?

 

  • Megjelenés
  • Alkalmazott technológia
  • Üzemeltetéséhez szükséges emberi erőforrás mennyisége
  • Esetleges már realizálható hozam

 

Akik megkeresnek minket a témában, azoknak először egy egyszerű űrlapot kell kitölteniük, amit az Ajánlatkérés menüpontunkon keresztül érnek el. Erre általában 7-14 napon belül reagálunk valamilyen formában. Pozitív elbírálás esetén pedig további, részletesebb kérdéseket teszünk fel a tisztánlátás érdekében.

Reméljük, hogy az oldal elolvasása nem riaszt el egy weboldal eladásban érdekelt tulajdonost sem, és bátran belevágnak a folyamatba. Várjuk szíves megkereséseteket!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük